Reconeixement del Govern a la col·laboració empresarial en la millora ambiental i foment de l'economia circular

Reconeixement del Govern a la col·laboració empresarial en la millora ambiental i foment de l'economia circular

L'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial Bufalvent, ha estat reconeguda amb el “Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya” d’aquest any 2018 en la modalitat “Iniciatives de protecció i millora del medi ambient”, pel seu “Projecte Pilot de Simbiosi Industrial i la nova oficina Sinergies Bufalvent”.
El reconeixement es deu al fet de tractar-se de la primera oficina de simbiosi industrial de Catalunya i per la seva capacitat de generar sinergies, cercar oportunitats i alhora crear teixit social.
Aquesta Oficina està esdevenint un nou servei a disposició tant de les empreses associades com de les empreses de la resta de la comarca del Bages i s'està erigint com l'entitat de referència en el foment de la transició de les empreses bagenques cap a l'economia verda i circular.
Un dels responsables de tirar endavant aquest projecte ha estat en Josep Rosell, fundador de OÎCOS Estratègia Ambiental, consultor especialista en ecologia industrial i estalvi de costos, col·laborador de Simbiosy i membre de la nostra plataforma de professionals especialitzats Ialaena.