Dues professionals més vinculades a Ialaena s'acrediten com a assessores dels programes d'ACCIÓ

Dues professionals més vinculades a Ialaena s'acrediten com a assessores dels programes d'ACCIÓ

A ialaena continuem incrementant el nombre de col·laboradors acreditats com a assessors dels programes d’ACCIÓ. Després de les acreditacions de Robert Gonfaus, en l’àrea d’expertesa de finances i control de gestió, la Carme Alonso, en incentius fiscals per R+D+I, de Josep Rosell en Economia Verda i en Energia i Recursos i de Laia Puigmal en Economia Verda, ara ACCIÓ ha acreditat dues professionals més adherides a la nostra plataforma:

Raquel Blanco, consultora en Selecció i Desenvolupament del Talent a les Organitzacions; Docent en Postgrau de Direcció i Desenvolupament de RRHH de U Manresa, àrea Gestió del Talent.

Acreditada com a assessora dels Programes d'ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya en l'àrea d'Organització i RRHH.

Marta Tiñena, consultora en Marketing i Comunicació. Docent de Fonaments de Màrqueting a la Fundació Universitària del Bages FUB.

Acreditada com a assessora dels Programes d'ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya en l'àrea Màrqueting i Vendes.

Aquesta acreditació respon al desig d’ACCIO de posar a disposició del teixit empresarial de les diferents zones geogràfiques de Catalunya professionals que aportin expertesa i coneixement en el procés de millora de la competitivitat, per tal d’impulsar una Catalunya industrial, innovadora i connectada internacionalment.
En l’enllaç següent podeu trobar la relació de tots els assessors acreditats per ACCIO, entre els que figuren els sis membres de ialaena.
http://comunitats.accio.gencat.cat/web/directori/cercador