Ajuts Programa NUCLIS LOCALS I INTERNACIONALS UNILATERALS

Ajuts Programa NUCLIS LOCALS I INTERNACIONALS UNILATERALS

Objecte: Subvencions a Nuclis d'investigació industrial i desenvolupament experimental que incentivin la realització d'activitats d'investigació industrial i desenvolupament experimental, emmarcats en la RIS3CAT i al Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.
Organisme responsable: ACCIÓ
Àmbit: R+D
Tipus: Subvenció
Beneficiaris: Empreses amb ànim de lucre i establiment operatiu a Catalunya que tinguin almenys un any de vida a data de la sol·licitud de l'ajut.
Detalls de la convocatòria:
Aquest programa dóna suport a l’execució de projectes d’R+D, per part de les empreses catalanes, orientats a l’obtenció de nous productes i processos (que es trobin entre la fase prototip i la de demostració. TRL3-8) amb una component tecnològica important i amb una previsió d’impacte rellevant.
Quines són les tipologies de projecte i la quantia de l’ajut?

 *La intensitat de l’ajut variarà en funció de si l’activitat és de recerca o de desenvolupament i de la dimensió de l’empresa:

Despeses subvencionables

  • Despeses de personal contractat o de nova contractació. (Investigadors, tècnics i personal auxiliar).
  • Despeses de subcontractacions i col·laboracions externes (el conjunt de les despeses de la partida de subcontractació i col·laboracions externes no podrà superar el 50% del total de la justificació econòmica acceptada).  Adquisició d’equipaments i instrumental (es considerarà només el cost d’amortització vers l’ús pel projecte). (Despeses d'investigació o desenvolupament tecnològic contractual./ Contractació externa per a tasques d'enginyeria o disseny. / Assajos i proves de laboratori).
  • Altres despeses vinculades exclusivament a les activitats del projecte d’R+D. (En el cas del projectes internacionals, també s'inclouen dins d'aquest apartat les despeses de viatges internacionals que siguin inequívocament del projecte, i únicament pel què fa al desplaçament internacional i l’allotjament.)
  • En el projectes col·laboratius i per a l’empresa que actuï com a líder del projecte, les despeses derivades de la gestió del projecte (amb un màxim de 8.000€).
  • Despeses indirectes: es podrà imputar en concepte de despesa indirecta, un 15% de les despeses directes de personal subvencionables, sense justificació, d’acord al que especifica l’article 68.1 lletra b) del Reglament (UE) 1303/2013

Terminis:  Del dia 12 de desembre de 2017 fins el dia 1 de març de 2018.

Per a més informació i tramitació de l’ajut podeu dirigir-vos a Carme Alonso; telèfon 93 877 13 31; calonso@inigest.com