Ignite Impact Innovation: una nova experiència d'aprenentatge

Ignite Impact Innovation: una nova experiència d'aprenentatge

Ignite Impact Innovation és un nou format de taller dissenyat per introduir noves metodologies d´innovació – com design thinking, open innovation o lean start up entre altres - a empreses i organitzacions amb un format totalment enfocat a activar una experiència d´aprenentatge on intervenen el cos i la ment.

Impact Innovation Workshop® té un format express  que combina noves eines per desenvolupar la innovació amb una activitat física inspiradora i de baix impacte, antigravity. Les sessions comencen amb 45 minuts d´activitat física inclusiva i apta per a qualsevol persona i condició física. A continuació 15 minuts amb un cafè networking per compartir experiències i preparar la segona part enfocada a l´aprenentatge, totalitzant dues hores d´activitat física i intel·lectual.

Amb Ignite Impact Innovation Workshop® es pretén que els participants experimentin com guanyar fluïdesa per innovar millor.

El moviment estimula la creativitat. El filòsof alemany Friedrich Nietzsche va escriure que: “No s´ha de confiar en cap pensament que no hagi sorgit a l´aire lliure i estant nosaltres en moviment”; també Steve Jobs seguia aquest consell i  mantenia converses importants i creatives amb els seus col·laboradors mentre  caminaven.

D´acord amb l´estudi de Stanford publicat el 2014, l’activitat física millora la creativitat.

Un estudi recent publicat al Journal of Experimental Psychology pels professors Oppezzo i Schwartz de la Stanford University el 2014 conclou que l´activitat física incrementa la creativitat en un 81% dels participants. El test avalua no només el número de idees, sinó també la quantitat d´idees diferents, la seva originalitat i especificitat: van observar que eren pràctiques i innovadores.

L’Impact Innovation Workshop® el realitzen instructors acreditats d’Antigravity®, i de Judo Management® conjuntament amb membres d´Ignite que combinen coneixements i experiència en els camps de vendes, màrqueting, tecnologia i processos d'innovació.

Descarregar versió en anglès aqui.

Descarregar versió en castellà  aqui.

Impact Innovation Workshop ® ha estat dissenyat per Ignite Innovation i associats el 2017. Si esteu interessats podeu  contactar amb Ferran Agúndez a ferran.agundez@ignitetech.org .