INCO-I: la 1ª metodologia integrada per a la millora de l'àrea industrial

INCO-I: la 1ª metodologia integrada per a la millora de l'àrea industrial

DATA
Dijous 13 de juliol de 2017

HORA
9:30h

DURADA (aprox.)
1,5h

Sovint les empreses necessiten, però no disposen, de dades objectives que els permetin prendre les decisions més adients. Va ser per a resoldre aquesta situació que, en l’àrea d’operacions, es va crear INCO-I.

INCO-I és un potent mètode d'anàlisi creat per aportar a les empreses industrials una base estratègica sòlida que els permeti dissenyar i executar un pla de millora operativa perfectament alineada al pla de negoci. És un sistema altament innovador creat expressament per al benefici d'empreses del sector industrial.

OBJECTIU DEL TALLER:
Descobrir a través de la metodologia de treball INCO-I (Índex de Competitivitat Industrial) les oportunitats de millora en l’Àrea d’Operacions de l’Empresa i tenir, al mateix temps, un millor autoconeixement  de l’Àrea Industrial en general.

PRINCIPALS ASPECTES A TRACTAR:

  1. Què és INCO-I?  Què implica? En què es basa?
  2. Què pot aportar INCO-I al seu negoci?
  3. Com funciona? Anàlisi de Cost, Qualitat, Servei, Flexibilitat.
  4. Aplicació pràctica en la nostra organització: Millora de la productivitat, Optimització de processos, Plans de Treball.
  5. Exemples i casos reals
  6. Comentaris i preguntes

A QUI VA DIRIGIT:
A empresaris i caps de producció del sector industrial. També  a  entitats, agrupacions empresarials, gremis, clústers (vessant Benchmarking).

A CÀRREC DE:
Joan Carles Basora, Assessor d’empreses, especialista en millora de Processos Industrials i estalvi de costos; Consultor homologat en la metodologia INCO-I; professional adherit a ialaena

Carles Recoder, Assessor d’empreses, especialista en Processos Industrials  i  Medi-Ambient.

LLOC:

Ialaena  –  Carrió 31, entresòl 2ª, Manresa
ASSISTÈNCIA GRATUÏTA prèvia inscripció a: info@ialaena.cat

Si teniu alguna necessitat, dubte o inquietud concreta al respecte ens la podeu fer arribar abans per e-mail per així tractar-la en la xerrada.