Sessió Informativa sobre Incentius fiscals per a projectes d'R+D+i a ACCIÓ

Sessió Informativa sobre Incentius fiscals per a projectes d'R+D+i a ACCIÓ

El proper dimarts 6 de juny la consultora i membre d’ialaena Carme Alonso, juntament amb Ester Morillas de Cervera & Gonfaus, parlarà sobre la “Metodologia d’aplicació dels incentius fiscals per activitat de R+D+i” en el marc de la sessió informativa organitzada per ACCIÓ, l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya, i que es realitzarà a la sala d’actes d’aquesta mateixa entitat, al Passeig de Gràcia nº 129 de Barcelona. La sessió començarà a les 9:30h i és gratuïta, prèvia inscripció.

Aquesta jornada vol capacitar les empreses perquè coneguin quins incentius existeixen, com es poden aplicar, i quins són els principals actors rellevants en aquest procés, i s'emmarca dins del Servei d'Incentius Fiscals a la Innovació d'ACCIÓ.

Si realitzeu activitats d’R+D+i serà un bon moment per informar-vos de primera mà de quines són les vostres possibilitats d’aplicar-vos incentius fiscals per aquest concepte i conèixer personalment els nostres serveis de consultoria en aquest àmbit.

En el següent enllaç podeu trobar més informació:

http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/actes/2017/06/incentius-fiscals-rdi.jsp