INCENTIUS PER A ACTIVITATS DE R+D+i

INCENTIUS PER A ACTIVITATS DE R+D+i

Ens trobem ja en el darrer trimestre de l’exercici 2018, un bon moment per anar posant en ordre tota la documentació referent als projectes i activitats de R+D+i per tal de poder gaudir dels incentius fiscals corresponents en la declaració a presentar el 2019, i a la vegada conèixer tots aquells programes d’ajut que hores d’ara encara estan vigents.

DATA: Dimecres, 7 Novembre.

HORA: 16h. (durada 90 min.)

OBJECTIU:
Donar a conèixer de forma genèrica els diferents tipus d’incentius (subvencions, finançament preferent, deduccions, bonificacions) per a la realització d’activitats de recerca, desenvolupament i innovació i aprofundir en el contingut i funcionament de les deduccions fiscals per dites activitats i les bonificacions a la Seguretat Social per personal investigador.

PRINCIPALS ASPECTES A TRACTAR:
1.- Esquema introductori d’incentius a la R+D+i: quins són i en què es diferencien.
2.- Deduccions fiscals
3.- Bonificacions a la Seguretat Social
4.- Cas real: aplicació pràctica dels incentius a la R+D+i.

A QUI VA DIRIGIT:
Gerents, Directors Financers, Responsables de Departament d’R+D+i o Oficina Tècnica,... d’empreses amb activitat en recerca, desenvolupament i innovació de productes i processos.

A CÀRREC DE:
Carme Alonso i Ester Morillas, consultores en ajuts i finançament de projectes i incentius fiscals a la R+D+i, de INIGEST SL

LLOC: Ialaena – Carrió 31, entresòl 2ª, Manresa

TALLER GRATUÏT prèvia inscripció a: info@ialaena.cat