Ajuts a empreses per a activitats d'Internacionalització i de R+D+i

Ajuts a empreses per a activitats d'Internacionalització i de R+D+i

En aquests moments es troben vigents tres convocatòries d’ajut a activitats de R+D+i i d’internacionalització que poden ser del vostre interès:

  • Una línia de subvencions que incentiva la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental (els anomenats Nuclis d’ACCIÓ, de la Generalitat de Catalunya).
  • El Programa de Cupons a la Internacionalització, per iniciar o consolidar les primeres etapes de la internacionalització de l’empresa (d’ACCIÓ, de la Generalitat de Catalunya).
  • El Programa NEOTEC del CDTI, que finança la posada en marxa de nous projectes empresarials que requereixin l’ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l’activitat investigadora, en els que l’estratègia de negoci es basi en el desenvolupament de tecnologia.

Per a més informació i tramitació de l’ajut per a un projecte o activitat concreta podeu dirigir-vos a Ester Morillas; telèfon 93 877 13 31; emorillas@cigassociats.com

RESOLUCIÓ EMC/1845/2016, d'11 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores de la línia de subvencions a nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental que incentivin la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental, i s'obren les convocatòries per a l'any 2016.

Ajuts destinats a incentivar la realització, de forma individual o col·laborativa, d’activitats de R+D dutes a terme a Catalunya.

Beneficiaris: Empreses amb establiment operatiu a Catalunya.

Actuacions amb una R+D diferencial, d’alt impacte al territori i a les empreses catalanes. Haurà de tenir un fort impacte d’internacionalització dels resultats i de la tecnologia, així com d’escalabilitat a convocatòries internacionals de R+D o licitacions internacionals.

Data límit de presentació de sol·licituds: 11 d’octubre de 2016

RESOLUCIÓ EMC/1844/2016, d'11 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts del Programa de Cupons a la Internacionalització, i s'obre la convocatòria per a l'any 2016.

Ajut per iniciar o consolidar les primeres etapes de la internacionalització de l’empresa.

Beneficiaris: Empreses que exportin un màxim del 15% de la seva facturació.

El Programa de Cupons a la Internacionalització ofereix ajuts a empreses per a la contractació de serveis orientats a la seva internacionalització, els proveïdors dels quals seran les entitats empresarials acreditades per ACCIÓ com Agents de Suport a la Internacionalització, dins les categories “Entitats d’Assessorament especialitzades en processos d’internacionalització” i “Entitats de Formació”.

Data límit de presentació de sol·licituds: 30 de novembre de 2016

RESOLUCIÓ de la Presidència del Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) per la que s’aprova la convocatòria per a l’any 2016 del procediment de concessó d’ajuts destinats a nous projectes empresarials d’empreses innovadores (Programa NEOTEC).

Finançament per a empreses de base tecnològica.

Beneficiaris: Petita empresa, Microempresa, Mitjana empresa.

Els ajuts del Programa NEOTEC financen la posada en marxa de nous projectes empresarials que requereixin l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora, en els quals l'estratègia de negoci es basa en el desenvolupament de tecnologia.

Data límit de presentació de sol·licituds: 12 de setembre de 2016