ÈXIT del TALLER sobre AJUTS PER A PROJECTES MEDIAMBIENTALS al CETIM

ÈXIT del TALLER sobre AJUTS PER A PROJECTES MEDIAMBIENTALS al CETIM

Una quinzena de persones han assistit i participat activament al taller co-organitzat pel Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Manresa, el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya i Ialaena amb l’objectiu de donar a conèixer què és i quines oportunitats ens ofereix l’economia circular i com configurar una proposta exitosa per accedir als ajuts públics.

La xerrada ha anat a càrrec de Laia Puigmal, consultora en ajuts i finançament de projectes empresarials de INIGEST EMPRESARIAL, i de Josep Rosell, fundador de OÎCOS Estratègia Ambiental, col·laborador de Simbiosy, consultor especialista en ecologia industrial i estalvi de costos i vocal del COAMB a la Catalunya central.

Els assistents han pogut conèixer diferents exemples de projectes mediambientals en el marc de l’economia circular i les possibles línies d’ajut existents per tal de poder-los co-finançar, sempre i quan es s’elabori una proposta que compleixi amb tots els requeriments pertinents.

El taller ha tingut lloc a la sala de formació del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Manresa, aquest darrer dimecres 29 de maig.