TALLER "ASSEGURANCES DE RECÀRREC DE PRESTACIONS PER A EMPRESES EN CAS D'ACCIDENTS LABORALS"

TALLER "ASSEGURANCES DE RECÀRREC DE PRESTACIONS PER A EMPRESES EN CAS D'ACCIDENTS LABORALS"
OBJECTIU
Donar a conèixer un nou producte assegurador que dona resposta a una qüestió de vital importància per a les empreses en el moment que es produeix un accident laboral greu.
Aquest producte cobreix el RECÀRREC DE PRESTACIÓ que se li imposa a l’empresa per una infracció en les mesures de seguretat que doni lloc a un accident laboral que faci que un treballador hagi de dependre econòmicament de l’Administració de per vida.
De l’import resultant del càlcul que determini l’Administració, aquesta pot fer-ne partícip a l’empresa entre un 30 i un 50%.
Aquest import resultant l’empresa l’haurà de pagar de manera immediata i en la seva totalitat, causant un dispendi que pot comportar la fallida de l’exercici econòmic en curs.
La solució que es proposa a l’empresa és la contraprestació per part d’aquesta asseguradora garantint la no afectació patrimonial que això suposa, reemborsant l’import del recàrrec de la prestació pagat.
 
A QUI VA DIRIGIT:
Als gerents, als responsables de departaments financers i/o de recursos humans d’empreses que en el seu sector els treballadors estiguin exposats a un cert grau de perillositat.
 
A CÀRREC DE:
- Sr. Santi Cervera - soci fundador i advocat de Cervera & Gonfaus Associats especialitzat en Dret Laboral
- Sr. Felix López Pelegrin - Corredoria d' Assegurances Costa-Serra,SL
 
DATA: Dimarts 17 d’abril        HORA: 18.00h         DURADA: 1 hora.
LLOC: ialaena – Carrió 31, entresòl 2ª, Manresa
 
GRATUÏT PRÈVIA INSCRIPCIÓ a info@ialaena.cat