EL PLA D'ACOLLIDA PER GARANTIR L'ÈXIT DE LA NOVA INCORPORACIÓ

EL PLA D'ACOLLIDA PER GARANTIR L'ÈXIT DE LA NOVA INCORPORACIÓ

OBJECTIU
Una imatge val més que mil paraules. Quan un treballador s'incorpora a una nova empresa, la imatge corporativa que aquesta projecti, la primera impressió, serà decisiva perquè el treballador decideixi si comparteix o no la cultura i els valors de l'organització, si se sent a gust, si considera que ha encertat amb la seva decisió de començar una nova etapa professional en aquesta organització o, si per contra, se sent incòmode i comença a pensar que no encaixa en la posició i en la organització. Per descomptat, aquest impacte inicial podrà canviar després, però donar-li la volta a una primera impressió negativa serà llarg i costos.
Per aconseguir aquest objectiu és fonamental tenir definit un Pla d'Acollida. El també anomenat "Welcome Pack" que contindrà tota la informació que un treballador que s'acaba d'incorporar ha de conèixer per integrar-se en l'organització i començar a rendir en el mínim temps possible.
L’objectiu de la sessió serà donar eines per elaborar un Pla d’Acollida i entendre’l com una inversió i no una despesa. És una fase necessària per rendibilitzar els processos de selecció, disminuint el percentatge d'abandonament en els primers mesos des de la incorporació d'un col·laborador i augmentar l'eficiència de l'organització.

TEMARI
- Beneficis d’invertir en un Pla d’Acollida.
- Que ha de contenir un Pla d’acollida.
- Casos d’èxit. Exemples pràctics.

A QUI VA DIRIGIT:  Directors Generals, Responsables de l’àrea de Recursos Humans, o altres responsables que han de liderar la incorporaciói gestió de persones en la seva organització.

A CÀRREC DE: Raquel Blanco , Directora i Fundadora a The Talent Room, Consultoria de Selecció i Desenvolupament del Talent. Professional adherida a IALENA . Imparteix classes en l’àrea de Gestió del Talent en el Postgrau en Direcció i Desenvolupament de Recursos Humans de U Manresa.

DATA: Dimarts 13 de Març            HORA: 18:00h                       DURADA: 1 hora

LLOC: ialaena – Carrió 31, entresòl 2ª, Manresa

GRATUÏT PRÈVIA INSCRIPCIÓ a info@ialaena.cat