El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa, una altra entitat que col·labora amb IALAENA.

El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa, una altra entitat que col·labora amb IALAENA.

Acord de col·laboració CETIM - IALAENA.

El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM) i IALAENA hem signat un acord de col·laboració en el marc de la prestació de serveis professionals d’una i altra entitat a les empreses de la Catalunya Central.

En especial, el CETIM ofereix a IALAENA l´assessorament i resolució d´aspectes relatius a llicencies d´activitats i en l´àmbit de la Seguretat Industrial i la realització de tot tipus de projectes en que els enginyers col·legiats tinguin atribucions. Podeu veure’n el detall a:

http://www.cetim.cat

Aixímateix, ialaena ofereix al CETIM la col·laboració dels seus professionals adherits, 18 en aquest moment, amb expertesa en diferents àmbits empresarials que es poden consultar a:

http://www.ialaena.cat/pag/equip/

També quan ambdues entitats ho creguin convenient es duran a terme accions conjuntes com ara l’execució de tallers, jornades i presentacions, l’organització d’esdeveniments i la creació de serveis conjunts d’interès professional o empresarial, així com qualsevol altra que acordin ambdues parts.

Amb la signatura d’aquest acord de col·laboració des d’IALAENA pretenem donar un pas més endavant pel que fa a la oferta de serveis a les empreses del territori. Com a complement als diferents serveis que ofereix l’equip de professionals adherits a IALAENA, amb la signatura d’acords amb empreses i entitats pretenem oferir més i millors serveis a les empreses, en aquest cas concret en l’ampli àmbit de l’enginyeria.