Programa NEOTEC 2017

Programa NEOTEC 2017

Ajudes destinades a Nous Projectes Empresarials d’Empreses Innovadores

Objecte:
Les ajudes del Programa NEOTEC financen la posta en marxa de nous projectes empresarials que requereixin l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat de R+D. L’estratègia de negoci s’ha de basar en el desenvolupament de tecnologia.

Organisme responsable:
CDTI

Àmbit:
R+D+i / Noves empreses

Beneficiaris:
Petites empreses innovadores, constituïda com a màxim en els tres anys anteriors a la data de tancament de la convocatòria i com a mínim sis mesos abans (entre setembre 2014 i el març 2017, amb un capital o capital més prima d’emissió mínim de 20.000€ totalment desemborsat.

Detall de la convocatòria:
Actuacions subvencionables: Els ajuts s’orienten al finançament de Nous Projectes Empresarials d’Empreses Innovadores, sent les despeses susceptibles d’ajut les necessàries per desenvolupar el Pla d’Empresa durant els exercicis 2.018 i 2.019.
Despeses subvencionables: Inversions en equips, despesa de personal, materials, col∙laboracions externes i auditories i altres despeses incloses en el pla d’empresa i necessaris pel desenvolupament com a patents o llicències.
Durada del projecte: Les actuacions s’iniciaran a partir de l’1 de gener del 2018 i el projectes han de durar 12 o 24 mesos
Tipus d’ajut:
Subvencions a fons perdut de fins el 70% del pressupost amb un màxim de 250.000€ independentment de l’àmbit o sector d’activitat.

Termini de presentació de sol·licituds: 20 de setembre de 2017

Contacte:     CARME ALONSO - calonso@ialaena.cat - 93 877 13 31