Ajuts a la contractació de personal experimentat en R+D 2017

Ajuts a la contractació de personal experimentat en R+D 2017

Objecte:
Aquesta línia de subvencions té per objecte l'atorgament d'ajuts a la contractació de personal investigador experimentat per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica.

La contractació de l'investigador/la investigadora anirà lligada a un programa de mobilitat de 24 mesos de durada per tal de potenciar la seva carrera investigadora en el seu àmbit d'expertesa.

Organisme responsable:
ACCIO

Àmbit:
R+D / Contractació

Tipus:
Subvenció a fons perdut.

Beneficiaris:
Empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO

Detalls de la convocatòria:

  • Actuacions subvencionables:

Podem diferenciar dues tipologies:

a) Mobilitat A:

· Fase de sortida: Estada d'un any a una entitat d'acollida fora d'Espanya (universitat, centre de recerca, centre tecnològic o departament d'R+D d'una empresa), d'un/una investigador/investigadora experimentat/da de qualsevol nacionalitat, per desenvolupar un projecte de recerca aplicada orientat a la transferència tecnològica.

· Fase de retorn: Estada d'un any de durada a l'entitat beneficiària de l'ajut per a finalitzar el projecte iniciat en l'entitat d'acollida a l'estranger.

b) Mobilitat B:

· Estada de dos anys d'un investigador/d'una investigadora experimentat/da de qualsevol nacionalitat, que compleixi els requisits de la normativa de l’ajut, a una empresa amb establiment operatiu a Catalunya o una entitat acreditada TECNIO

  • Quantia:

L'ajut que correspondrà al cost salarial de l'investigador/la investigadora contractat/contractada per l'entitat beneficiària es determinarà segons el tipus de mobilitat:

  1. Mobilitat A: 92.400 euros pels dos anys de durada del projecte per investigador/investigadora, amb l’aplicació d’un coeficient corrector en funció del país.
  2. Mobilitat B: 117.000 euros pels dos anys de durada del projecte per investigador/investigadora

També es podran subvencionar despeses vinculades, directa i exclusivament, al projecte que l'investigador/la investigadora seleccionat/da desenvoluparà, fins a un màxim de 17.280 €.- i les despeses de mobilitat de l'investigador/la investigadora, fins a una quantia de 1.920 €.-

  • Durada màxima: Els projectes poden tenir una durada màxima de 2 anys

Terminis:      Fins el 14/09/2017 

Contacte:     CARME ALONSO - calonso@ialaena.cat - 93 877 13 31