Dos professionals més vinculats a Ialaena, de l'àmbit mediambiental, s'acrediten com a assessors dels programes d'ACCIÓ.

Dos professionals més vinculats a Ialaena, de l'àmbit mediambiental, s'acrediten com a assessors dels programes d'ACCIÓ.

De la mateixa manera que recentment foren acreditats com a assessors d’ACCIO en Robert Gonfaus, en l’àrea d’expertesa de Finances i Control de Gestió, i la Carme Alonso, en Incentius Fiscals per R+D+I, ara ens complau informar-vos de l’acreditació de dos professionals més col·laboradors de ialaena, aquesta vegada en l’àmbit mediambiental:

Josep Rosell, expert en energia i medi ambient: Assessor acreditat d'ACCIÓ en Economia Verda i en Energia i Recursos.

Laia Puigmal (de INIGEST), experta en medi ambient: Assessor acreditat d'ACCIÓ en Economia Verda.

Aquesta acreditació respon al desig d’ACCIO de posar a disposició del teixit empresarial de les diferents zones geogràfiques de Catalunya professionals que aportin expertesa i coneixement en el procés de millora de la competitivitat, per tal d’impulsar una Catalunya industrial, innovadora i connectada internacionalment.

En l’enllaç següent podeu trobar la relació de tots els assessors acreditats per ACCIO, entre els que figuren els quatre membres de ialaena.

Assessors acreditats per ACCIÓ:
http://accio.gencat.cat/cat/empresa-ACC1O/acreditacions/assessors/inici.jsp