Pla ICEX Target USA

Pla ICEX Target USA

AJUT PER INCENTIVAR LA INTERNACIONALITZACIÓ DE LES EMPRESES ESPANYOLES ALS ESTATS UNITS.

Objectiu

Donar suport als projectes d'internacionalització als Estats Units d'empreses espanyoles que es troben en algun d'aquests dos supòsits:

Empreses que pertanyin a qualsevol sector d'activitat que comptin amb una filial ja constituïda als Estats Units, amb data de constitució anterior al 30 de juny de 2015.

Pertanyents als sectors de biotecnologia, nanotecnologia, TIC, continguts digitals i altres sectors d'alt contingut tecnològic. S'admetrà en aquest cas l'establiment als Estats Units via " incubadores ", " acceleradores ", " hivernacles d'empreses" o similar ( ex.: acords científics, aliances, joint ventures)

Conceptes susceptibles de suport

Despeses prèvies de constitució i primer establiment
Despeses de promoció
Despeses de defensa jurídica de la marca i homologació

Criteris de selecció

Qualitat del projecte presentat , valorat a partir de la memòria i projecte que s'adjunti a la sol·licitud , així com de les pròpies característiques de les accions per a les quals se sol·licita el suport .

Viabilitat del projecte , tenint en compte el producte / servei i el mercat dels EUA

Impacte , d'acord a les possibilitats de penetració en el mercat nord-americà i concordança amb el Pla Estratègic d'ICEX .

Quantia i durada de l'ajut

General : 50% dels conceptes susceptibles de suport . El límit de l'ajut s'estableix en 30.000 EUR per empresa .

La quantia màxima imputable al Pla serà d'un milió d'euros , estant en tot cas subjecta a les disponibilitats pressupostàries d'ICEX Espanya Exportació i Inversions .

La durada amb caràcter general és de 12 mesos a partir de l'1 de gener de 2016, recolzant-se les despeses meritats entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2016.

Data límit de presentació de sol·licituds: 11 de novembre de 2016

Per a més informació i tramitació de l’ajut per a un projecte o activitat concreta podeu dirigir-vos a Ester Morillas; telèfon 93 877 13 31; emorillas@cigassociats.com